Львів’яни перемогли на обласних змаганнях з пожежно-прикладного спорту (відео)

68836863_2409066299174856_8170870913487601664_n
Фото: ДСНС.

У Брюховичах 18 команд боролися за звання найкращої у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Такі змагання відбуваються щорічно, адже пожежно-прикладний спорт залишається невід’ємною складовою професійної підготовки рятувальників. Цей вид спорту сприяє удосконаленню практичних навичок та стає надійним помічником вогнеборців у нелегкій роботі.

Рятувальники змагалися в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі. Проте, як і завжди, найбільш видовищними стали такі види змагань, як пожежна естафета та бойове розгортання від пожежного автомобіля.

«У результаті напруженої спортивної боротьби визначились і переможці. Серед підрозділів першої групи перше загальнокомандне місце посіла команда Сихівського районного відділу Львова. Друге загальнокомандне місце посіла команда Галицького районного відділу Львова. Третє загальнокомандне місце посіла команда Дрогобицького районного відділу», - повідомили у прес-службі.

Також серед підрозділів другої групи перше загальнокомандне місце посіла команда Жовківського районного відділу. Друге загальнокомандне місце посіла команда Жидачівського районного відділу. Третє загальнокомандне місце посіла команда Мостиського районного сектору.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: