Малоймовірно, що ми зможемо тримати санкції та ізоляцію Росії далі, - Зеркаль

zerkal
Фото: Український репортер.

Заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль вважає малоймовірною можливість України утримати санкції щодо Росії. Про це повідомляє «Українська правда».

Дипломат висловила впевненість, що санкції проти Росії допомогли зупинити наступ на сході України. Зеркаль наголосила, що протягом цих п'яти років не було таких подій як Дебальцеве і Іловайськ, а ізоляція Росії за ці роки працювала на те, щоб ситуація не погіршилася.

При цьому Зеркаль визнала, що санкції не принесли того результату, якого від них очікували.

«Не варто розраховувати на те, що все буде легко. На мій погляд, малоймовірно, що ми зможемо тримати санкції та ізоляцію Росії далі», - зазначила Олена Зеркаль.

Нагадаємо, в червні 2019 року Парламентська асамблея Ради Європи погодилася повернути російську делегацію без санкцій, незважаючи на порушення принципів РЄ. 20 серпня президент США заявив, що він би підтримав повернення Росії до групи країн з найбільш розвиненою економікою, якби була висловлена така пропозиція. Німеччина, Франція і Велика Британія відкинули пропозицію президента США Дональда Трампа про повернення Росії в G8. РФ вже 5 років здійснює військову агресію проти України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: