На Львівщині виявили склад нерозмитненої побутової техніки на чотири мільйони гривень

податківці

Податкові міліціонери виявили у Бориславі велику партію побутової техніки іноземного виробництва, ввезеної до України без сплати митних платежів.

Сукупна вартість неоподаткованої техніки складає близько чотирьох мільйонів гривень. Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В межах операцій «Рубіж», «Бастіон» та «Мережа» було з’ясовано, що в одному зі складських приміщень Борислава здійснювалось накопичення та реалізація побутової техніки європейських виробників, яка ввозиться до України подрібненими партіями без сплати митних платежів та податків. Реалізація техніки відбувалась через інтернет-магазин і поштових операторів».

Окрім побутової техніки, правоохоронці вилучили печатки контрагентів-нерезидентів, банківські картки, чорнову бухгалтерію, не обліковану («тіньову») готівку. Слідчі інкримінують злочинцям «Ухилення від сплати податків у великих розмірах».

«Кримінальним кодексом України передбачена відповідальність за такі дії у вигляді штрафу від 2000 до 3000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 34 до 51 тисячі гривень) з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років», – також поінформували в обласному управлінні ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: