Як у Львові мили безпритульних (відео)

IMG_9841-630x420
Фото Микити ПЕЧЕНИКА

20 серпня у Львові, в «Домі милосердя» на вулиці Мазепи, влаштували захід з організованого надання безпритульним санітарно-гігієнічних послуг, у якому взяли участь 27 осіб, повідомляє ІА "Дивись.Інфо".

Щоби повідомили про цей захід безпритульних і залучити якнайбільше людей, упродовж минулого тижня працівники управління соціального захисту, працівники Центру на Кирилівській, також працівники Центру для сім’ї, дітей та молоді ходили у місця, де збираються безпритульні.

Водночас будь-який безпритульний може помитися у Центрі на вулиці Кирилівській і в «Домі милосердя» на вулиці Мазепи щодня, з 9 до 18 години, у певні дні цю послугу надають в «Оселі» у Винниках.

Що стосується бюджетних коштів, то одяг, який дають безпритульний, приносять небайдужі люди. На харчування кошти виділяються з бюджету міста. Організовується харчування і видаються продуктові набори. Наприклад, на Центр на вулиці Кирилівській закладено понад 3 мільйони гривень. Це і зарплата працівників, послуги з прання і все, що необхідне для функціонування цієї установи. Вартість одного харчового пакету на одну людину приблизно 50 гривень.

Всі подробиці про те, як проходив захід та фоторепортаж з місця події читайте у матеріалі кореспондентів ІА Дивись.info, а також дивіться на Відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: