На Львівщині протягом доби у ДТП загинуло троє людей

68932729_2414813575266795_2623094397780099072_o
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Протягом доби 25-го серпня на теренах Львівщини трапилось 2 ДТП з смертельними наслідками.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Львівській області.

Так, 25 серпня о 18:52 до рятувальників надійшло повідомлення, що у с. Славське Сколівського району водій автомобіля марки «BMW» не впоравшись з керуванням з’їхав у к’кювет та перекинувся.

На момент дорожньо-транспортної пригоди у авто знаходилось 4 людини, 2 з них загинуло на місці, решта були госпіталізовані з травмами різного ступеня важкості медиками. Рятувальники за допомогою шансового інструмента розтиснули деформовані конструкції автомобіля та витягнули загиблого з автомобіля.

Того ж дня о 23:11 надійшло повідомлення, що в с. Верхнє Синьовидне Сколівського району трапилось ДТП за участю 4-ох автівок.

Внаслідок ДТП 1 особа загинула, ще 5 зазнали травм та були госпіталізовані в Сколівську Центральну районну лікарню. Рятувальники провели роботи по деблокуванню водія автомобіля «Deawoo Lanos» та передали його медикам, також було витягнуто тіло загиблого пасажира.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до десяти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: