Суд залишив на посадах двох львівських патрульних, які мали конфлікт із чиновником Верховної Ради

69223110_10220192159498075_737441821684137984_o

Патрульні Іван Ляхович та Ростислав Зворський, які в січні цього року мали конфлікт під час несення служби перетнутися з чиновником Верховної Ради Ю. Сорочиком, залишаються служити на своїх посадах.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Вікторія Балицька

«Апеляційний суд Львівщини сьогодні залишив в силі рішення Личаківського суду від 13 серпня. Тоді Личаківський суд не задовольнив клопотання слідчого ДБР, а отже, не обирав запобіжного і не відсторонив хлопців від посад, оскільки слідчий не обґрунтував ризиків того, що вони на своїх посадах можуть впливати на свідків і знищити докази. Але прокуратура подала апеляцію на це логічне і справедливе рішення», — написала Вікторія Балицька.

Нагадаємо, ввечері 26 січня на кільцевій дорозі Львова патрульні Іван Ляхович та Ростислав Зворський затримали автомобіль BMW X5, за кермом якого була дружина Юрія Сорочика Світлана, а на пасажирськоиму сидінні він сам. Причиною зупинки стало те, що автомобіль рухався без увімкнених фар. Проте Юрій Сорочик не визнав порушення і між ним та поліцейськими трапився конфлікт, про який наступного дня повідомила Вікторія Балицька. А пізніше з'явилось відео із камер АЗС, на якому видно, як сам чиновник Верховної Ради вдарив одного із патрульних.

30 липня слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) оголосили підозру двом патрульним. Патрульних підозрювали у перевищенні своїх повноважень при затриманні автомобіля із Сорочиком за порушення ПДР. Натомість самому Сорочику, який вдарив одного з інспекторів, досі не висунули звинувачень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: