В аеропорту «Львів» затримали трьох громадян з фальшивими документами

69296818_1655448431253056_1382787793511514112_n
Фото: ДПСУ,

Прикордонники Львівського загону упродовж вихідних та святкових днів  викрили трьох громадян з фальшивими документами. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ Західний регіон.

В аеропорту «Львів» під час оформлення рейсу до Стамбула пасажир надав паспорт та посвідку на постійне місце проживання. Проте під час вивчення документа, прикордонники встановили, що посвідка громадянина Конго повністю підроблена.

«У пункті пропуску «Угринів» прикордонники виявили іноземця, який під час контролю пред’явив підроблений паспорт громадянина Болгарії. Згодом з’ясувалося, що іноземець є громадянином Афганістану. Відносно іноземця складено протокол про адмінправопорушення за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП», - повідомили у прес-службі.

Також в цьому пункті пропуску прикордонники виявили громадянку України, яка під час перевірки надала закордонний паспорт з ознаками підробки гербової печатки консульської установи.

«Усі підробки вилучено та за фактами виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», повідомлено співробітників Національної поліції», - також додали у ДПСУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: