Гройсман записав прощальне відео до українців

гройсман

28 серпня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у прощальному відео розповів про свої досягнення та побажав успіху наступнику.

Про це Гройсман повідомив у Facebook.

«Вже зовсім скоро у цей кабінет зайде новий прем'єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність вирішувати, як продовжувати будувати й розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей.

Тому, хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння й удачі. Головне - успіх. Бо саме від успіху і роботи нового уряду залежатиме багато в чому успіх України та нормальне життя кожного українця. Особисто для мене - це завжди було пріоритетом № 1», - сказав він.

Крім того, додав, що «з чистою совістю» передає країну новому уряду.

«З чистою совістю можу сказати, що новий уряд прийматиме країну, яка і стабільна, і розвивається. Все, що зроблено на сьогодні - це результат роботи і зусиль багатьох-багатьох людей, кожного з нас. Я вдячний усім за нашу спільну небайдужість, спільну роботу, за підтримку і критику, а також за вашу довіру», - наголосив прем’єр-міністр.

Також Гройсман додав, що децентралізація залишається справою його життя.

«Звісно, не можу не сказати про те, що й надалі лишатиметься однією з найголовніших справ мого професійного життя - це децентралізація», - сказав він.

Поза тим, заявив, що «його служіння Україні» не закінчується.

«Моє служіння Україні не закінчується сьогодні, я продовжуватиму дбати про успіх нашої великої держави й братиму на себе ту роль, яка буде потрібна і необхідна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал», - завершив Гройсман.

https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/videos/2350861965175898/?v=2350861965175898

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: