На Львівщині чоловіку загрожує до чотирьох років ув'язнення за спробу підкупу прикордонника

f35ef4a2_resizedScaled_1020to574
Фото з відкритих джерел.

30-річний житель Дрогобиччини намагаючись вивезти через пункт пропуску «Шегині» до Польщі мотоцикл без відповідних документів, запропонував прикордоннику хабар. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«Чоловік намагався вивезти через пункт пропуску «Шегині» до Польщі мотоцикл без відповідних документів. Отримавши відмову запропонував та надав старшому інспектору прикордонної служби 200 польських злотих неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному перетині кордону», – повідомили у прокуратурі.

Під час досудового розслідування чоловік свою вину визнав, розкаявся та сприяв розкриттю злочину. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Мостиського районного суду Львівської області для розгляду по суті. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівської області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: