На Львівщині вилучили велику партію контрабандного алкоголю (фото)

69665632_2360375630664426_1642711088187310080_n
Фото: СБУ.

На Львівщині викрили організоване злочинне угруповання, яке створило мережу незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв. Про це повідомляє прес-служба СБУ Львівської області.

Оперативникам СБУ стало відомо, що вісім мешканців регіону облаштували на базі гаражних, складських та господарських приміщень циклічне виробництво контрафактної горілчаної продукції. Товар виготовляли з нелегальної сировини сумнівної якості.

Готову підробку учасники групи реалізовували через місця роздрібної торгівлі в різних регіонах України під виглядом відомих брендів з використанням фальшивих марок акцизного податку.

Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили за місцями виробництва та зберігання контрафакту спирти невідомого походження та партію незаконно виготовлених алкогольних напоїв на суму понад 1 мільйон гривень. Також вилучено купажні ємності та підроблені акцизи.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою або злочинною організацією), ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч. 3 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України всім фігурантам справи повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: