Під Офісом президента вимагають відставки Авакова

ава

Біля Офісу президента влаштували акцію, учасники якої вимагають відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та не призначати його на будь-яку посаду в новому уряді.

Про це повідомляє Громадське.

За словами організаторів, робота міністра на посаді є незадовільною. Зокрема вони нагадали про нерозкриті резонансні вбивства, зокрема Павла Шеремета, Катерини Гандзюк, поновлення на посадах непереатестованих поліцейських, колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут», переслідування активістів. Активісти наголосили, що Аваков провалив реформу правоохоронної системи в цілому.

Раніше звернення до президента Володимира Зеленського щодо Авакова підписали понад 20 громадських організацій, серед яких «Центр протидії корупції», «Автомайдан», «Антикорупційний штаб», «Адвокатська дорадча група», «Трансперенсі Інтернешнл Україна», «БігусІнфо», «Платформа Громадський контрол»ь, «Восток-SOS», ГО «Родини Героїв Небесної Сотні».

«Громадськість просить президента України не давати Арсену Авакову жодних нових посад та застерігає, що перепризначення Авакова до нового уряду буде чітким сигналом для українського народу, що обіцянки про очищення країни від корупції, мародерства, хабарників та лицемірів є пустопорожніми», — йдеться в  тексті заяви.

Подивитися стрім з місця події можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: