Ще один затишний дворик з’явився в центрі Львова (відео)

050da4f3d36ddb776c4cbe6f20dfa0b0_L

У рамках громадського бюджету 2018 – 2019 років реалізовано проект «Обличчя міста - це впорядковані дворики. Облаштування подвір'я на вул. Зарицьких, 40».

Відповідно до проекту, відновлено один з двориків Галицького району: влаштовано нове покриття та здійснено реконструкцію системи водовідведення. Бюджет проекту склав 279 грн, про це інформує портал депутатів ЛМР.

Авторка проекту Соломія Гнідець розповідає, що вирішила подати проект, бо подвір’я давно потребувало ремонту, а після дощів вода підтоплювала підвали, через що вони постійно були вогкі.

«Завдяки проекту, нам зробили нове водовідведення з двору та облаштували його. Тепер дуже тішимось результатом». Авторка вважає, що найважчим етапом було голосування, адже проект передбачає облаштування дворика в Галицькому районі, де проживає небагато людей.

«Перед тим, як подавати проект, автор має зрозуміти, які виклики його чекають і які шанси на перемогу. Треба бути готовим до того, що під час голосування тебе підтримають насамперед твої друзі, близькі, родичі, а не люди, яких це безпосередньо стосується. Тому потрібно проводити активну промо-кампанію».

Щоб заохотити мешканців до голосування, Соломія Гнідець писала оголошення та багато спілкувалась з сусідами.

«Громадський бюджет - це безперечно позитивний досвід, нові знайомства та участь в житті міста. Важливо, що під час реалізації проекту з нами активно співпрацювала Галицька районна адміністрація. Між нами був зворотній зв'язок і завжди можна було поцікавитись, на якій стадії відбувається реалізація проекту. Так само ми плідно співпрацювали і з виконавцем робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: