Через загибель людей у Дрогобичі в області оголошено жалобу

3bqrp6-5xabj23hpifjm5owqgysng4cehvgs66j

У зв`язку з трагедією, яка сталася у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня 2019 року і внаслідок якої загинули мешканці міста Дрогобич, Львівська обласна державна адміністрація оголосила на території області дводенну жалобу за загиблими.

Про це повідомили в ЛОДА.

Днями жалоби оголошені 29 та 30 серпня.

«На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території Львівської області закликаємо приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій та інше на території усієї області.

Окрім того, закликаємо обмежити проведення розважально-концертних заходів, а в закладах торгівлі, ресторанного господарства та в громадському транспорті – рекомендуємо не вмикати розважальну музику.

Львівська обласна державна адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Головного управління ДСНС у Львівській області, пошуково-рятувальні роботи завершені.

Відтак, під завалами людей немає. Станом на зараз, тривають роботи з розбору завалу будівельних конструкцій. Силами ДСНС  врятовано 7 осіб, у тому числі – 5 дітей. Під завалами виявлено тіла 8 осіб, у тому числі 5-річного хлопчика.

Зазначимо, що на місце надзвичайної ситуації невідкладно прибули бригади лікарів-консультантів з ОХМАТДИТу та Міської дитячої клінічної лікарні м.Львова.  7 осіб госпіталізовано в Дрогобицьку мільку лікарню №1. Після стабілізації стану, 2 дітей транспортовано реанімобілями до міської дитячої клінічної лікарні м. Львова, жінку в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова (проводиться оперативне втручання).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: