Середа очолив департамент забезпечення діяльності голови Нацполіції України

IMG_6288-1-696x464

Колишнього керівника ГУ Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником департамент забезпечення діяльності голови Національної поліції України. 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Нагадаємо, 23 серпня в рамках засідання керівництвом МВС і Національної поліції було прийнято рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях.

Тоді керівник Нацполіції Сергія Князєв заявив про сукупність допущених недоліків в організації роботи з протидії злочинності є суттєве нарікання до керівників Головних управлінь Львівської, Закарпатської, Запорізької та Житомирської областей.

Нагадаємо, Валерій Середа брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті  незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на території Донецької та Луганської областей, учасник бойових дій; Голова громадського об’єднання «Асоціація учасників АТО Львівщини». З грудня 2016 року – начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: