У Львові з початку року 89 людей отруїлись чадним газом

1520773466-41365597
Ілюстративне фото.

З початку поточного року у Львові трапилось 42 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 89 людей, 26 з яких – діти. Восьмеро людей загинуло. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

40 зі 42 випадків трапилось через провину мешканців – неуважність, герметичність вікон, вхідних дверей і відсутність при цьому провітрювачів, недотримання елементарних правил безпеки.

«Тому що коли приходять перевіряти, людина підписується на порозі, категорично не пускає у кімнату. Люди просто не думають про свою безпеку», – наголосив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

«Основна вимога, щоб не сталося біди, – це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда», – також повідомили у міськраді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: