Де у Львові поласувати італійськими делікатесами (фото)

IMG_0346

Італійська кухня не вичерпується пастою і піцою. Тосканське вино, ломбардинські сири, пармське  прошутто – забракне життя аби перерахувати всі смаколики.

Італійська кухня не вичерпується пастою і піцою. Тосканське вино, ломбардинські сири, пармське прошутто – забракне життя, аби перерахувати всі смаколики.

Зате можна поласувати їх найвитонченішими поєднаннями – і для цього не треба їхати в Італію.

28 серпня у ресторані «Шкоцька» стартував фестиваль італійської. Відбулася презентація, на якій організатори представили оригінальні страви: деякі з них традиційно готують не лише в окремому регіоні, а й в окремому населеному пункті.

Шеф-кухар у парі з сомельє  розповіли про кожну страву і вино, яке пасує до неї. Гостям закладу пропонували дегустаційні сети зі стравами: салат з  динею і сиром рікота; спаржа запечена з прошуто та  яйцем пашот, ягнятина з пармезановим різото під соусом з лисичок та інші смаколики.

На десерт шеф-кухар Богдан  Білоніжко приготував автентичний сициліський десерт  - каннолі. Це хрусткі вафельні трубочки, наповнені начинкою з сиру рікота з додаванням різних сиропів, вина марсали або трояндової води.

Богемний стиль ресторану не залишить байдужим жодного гостя. Заклад відомий своєю унікальною концепцією: м’ясо та морепродукти тут готують на розпеченому лава-камені.

«Кухню хочеться хвалити без кінця! Ще ніде не куштувала таких витончених страв. М’ясо соковите і дуже ніжне. Потішила також затишна тераса і персонал, особливо сомельє – професіонал своєї справи», - поділилася враженнями після презентації  відвідувачка закладу.

Наступну презентацію організатори фестивалю запланували на жовтень. Зарезервувати місця в ресторані «Шкоцька» можна за телефоном: +380673742300 або за адресою [email protected] .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: