У Львові представили відеоролик, спрямований на запобігання водінню у нетверезому стані

4083e4e0c27aa2589cceadb927bf3b1c_XL

В рамках соціально-культурного проекту «Пітбуль Львів (Pitbull Lviv) - створення безпечного середовища на вулицях та дорогах Львова» презентовано відеоролик, спрямований на запобігання водінню у нетверезому стані.

Проект впродовж року реалізовує громадська організація «Національна платформа безпеки руху» за підтримки управління «Секретаріат ради» ЛМР, інформує портал депутатів ЛМР.

Як зазначив організатор Pitbull Lviv Микола Ільчук: «Завдяки конкурсу соціально-культурних проектів Львівської міської ради нам вдалося не тільки популяризувати наш рух, але і заручитися підтримкою партнерів, як в громадському,  так і в державному і муніципальному секторі, які усвідомлюють проблему нетверезих водіїв. Тепер ми разом намагаємось впровадити ефективні зміни, які би знизили кількість нетверезих водіїв, а отже і травматизм на дорозі».

«До нас долучаються усі охочі, і це не може не тішити. Наша мета - створити громадську платформу,  використовуючи Community Policing (партнерство поліції та громади). Ми намагаємось використовувати досвід європейських країн, де ефективно протидіють нетверезим водіям і де аварійність в рази нижча, ніж в Україні. І звісно, намагаємось впроваджувати ці зміни саме зі Львова», - розповів Маркіян Кравченко,  організатор Pitbull Lviv.

Заходи, реалізовані в рамках цього проекту, спрямовані формувати свідоме громадянське суспільство, закликають бути відповідальними, не наражати на небезпеку себе та інших. «Ми щиро раді такій співпраці – адже це проект, який рятує людські життя» - підсумувала заступниця начальника відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Юлія Бойко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: