Вандала, який оскверняв пам'ятники у Львові та Винниках, затримали

2dea492793cc31f46b2240342a1e13d5

Небайдужі громадяни спільно з поліцейськими встановили, що до скоєння правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець.

В Личаківський відділ поліції 29 серпня надійшло повідомлення про те, що впродовж ночі у місті Винники на плиті біля фігури Божої Матері невідома особа нанесла червоною фарбою радянську символіку. Згодом було встановлено, що до скоєння правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець.

На чоловіка складено адміністративний протокол за ст.173.

Також правопорушник, ймовірно, розмалював фарбою пам'ятник Степану Бандері та пам'ятник 100-ччя Західно-української Народної Республіки у Львові радянською символікою, зокрема зобразили на постаменті серп та молот – державну емблему колишнього Радянського Союзу.

У Facebook на сторінці ГО «Інвалідів - учасників бойових дій АТО» м. Винники оприлюднили відео під назвою «Злочин і кара». Ветерани м. Винники впіймали вандала. Він представився Богданом Чорним.

Виявляється чоловік малював також комуністичні символи у Винниках: на автобусній зупинці та на стіні храму. Начебто, цей чоловік намалював символ, бо його батько був «патріотом Радянського Союзу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: