Вбивство попільничкою: на Львівщині чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі

345fc5deed73ae1430ab378ac54897ff
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Зловмисник завдав близько десяти ударів руками по голові та тілу потерпілому, а також один удар попільничкою у голову. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура № 1 повідомила про підозру 42-річному уродженцю Львівщини, який 7 серпня вчинив особливо тяжкий злочин, передбачений ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

«Встановлено, що чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності, а на момент вчинення нового правопорушення перебував напідпитку. Зловмисник завдав близько десяти ударів руками по голові та тілу потерпілому, а також один удар попільничкою у голову. Після цього постраждалий впав, проте лиходій продовжив наносити удари. Незадовго чоловік помер», - повідомили у прокуратурі.

Причиною конфлікту став раптовий конфлікт на ґрунті особистих неприязних стосунків. Личаківським районним судом Львова злочинцю обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: