«Онур» капітально відремонтує одну з найкритичніших вулиць Львова

0034a86f-152b-466d-a0cb-1116ba550916-696x373 (1)

Дорога на вулиці Курмановича у Львові майже десять років потребує відновлення. Зараз дорога на вищезазначеній вулиці перебуває у жахливому стані, фактично вулиця є непроїзною.

Як йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, переможцем тендеру на ремонт вулиці Генерала В.Курмановича (від вул. А.П'ясецького до вул.Данила Апостола) стало ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл».

Вартість робіт становитиме 71,5 мільйона гривень. Згідно з технічним завданням, підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев. Завершити капітальний ремонт вулиці мають до кінця 2020 року.

Як зазначають активісти ГО «За якісний транспорт», якщо буде відремонтована вулиця Курмановича, це зменшить навантаження приватного транспорту на вулиці Городоцькій до 20%, а час проїзду вулицею Городоцькою, від в’їзду в місто до Левандівського моста зменшиться на 3-5 хв (через переорієнтування транспортних потоків).

Також відстань від в’їзду в місто до мікрорайону Левандівка зменшиться на 30%, і в часі це економія до 7 хвилин (якщо буде відремонтована вулиця Курмановича); зменшиться загазованість на перехрестях: Городоцька-Ряшівська, Городоцька-Івана Виговського, Городоцька-Сяйво; зменшиться шумовий діапазон на вулиці Городоцькій, що позитивно вплине на мікроклімат на цій вулиці і вона стане більш комфортною для життя.

Раніше, у мерії Львова декларували, що на початок червня буде виготовлено проектно-кошторисну документацію і отримано експертний звіт. Після чого в середині липня однозначно розпочнуть роботи. Попри це, ремонтні роботи на Курмановича так і не розпочалися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: