У Львові власниця побила студенток-квартиранток (відео)

96e60fbb-bf9b-4a20-814e-693eebc1118d

У Львові власниця квартири на вулиці Богдана Хмельницького жорстоко побила дівчат-студенток, погрожувала та викидала їхні особисті речі через вікно.

Уся сварка супроводжувалась грубою нецензурною лайкою і криками. Відео опублікувала Софія Хімчак у Facebook і воно вже набуло неабиякого розголосу серед користувачів.

На записі видно розлючену власницю, яка приїхала на квартиру та влаштувала гучний скандал студенткам. Спочатку вона сварилася з другом дівчат на вулиці, а потім зайшла у приміщення і почала кричати на дівчат. Жінка постійно обзивала їх грубими словами, перекидала їхні речі, а потім вдарила і копнула ногою у живіт одну з дівчат.

Мама власниці квартири стримує її перед дівчиною-квартиранткою

Жінка звинувачувала квартиранток у тому, що вони нібито «перетворили житло на бордель» і зіпсували їй меблі. Вона погрожувала вбити дівчат, виганяла з хати. Коли студентки заявили, що напишуть на неї заяву у поліцію, власниця сказала: »Мені по**й твоя заява, тварь погана».

Мама постраждалого хлопця Людмила, який є другом дівчат і з яким жінка сварилась на подвір'ї, розповіла 24 каналу, як усе сталося. За словами жінки, її син приїхав допомогти дівчатам перевезти речі на іншу квартиру.

Так, 16-річна та 17-річна подружки знайшли це житло по вулиці Хмельницького ще 3 липня, коли приїхали поступати до Львова в училище. Спочатку вони домовлялися орендувати її протягом 2 років навчання. Проте, згодом студентки знайшли квартиру на Сихові, яка були ближче їм до навчального закладу.

Вони попередили власницю, що будуть з'їжджати. Тоді до них без попередження прийшла її мама, і вимагала, аби дівчата негайно покинули квартиру, хоча вона була оплачена до 3 вересня.

Згодом на підмогу приїхала сама власниця. Спочатку вона нахамила хлопцеві на вулиці і навіть розцарапала йому руку. Потім прийшла до дівчат і одразу запитала: «хто з вас сирота?». За словами Людмили, дівчинка, яку власниця била, і справді сирота – у неї помер тато і вона живе з бабцею. Тому, ймовірно, власниця і вирішила «знущатися саме на нею».

До того ж, вчора, 1 вересня, жінка написала у поліцію заяву на дівчат. Вона звинувачує їх у псуванні меблів та речей у квартирі. Мама хлопця відзначила, що насправді студентки там нічого не знищили і не поламали.

Проте, батьки і рідні дівчат також написали заяву на власницю квартири за їх побиття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: