Українка стала фіналісткою італійського національного конкурсу «Міс Італія 2019»

міс Італія

20-річна українка Ірина Ніколі стала фіналісткою італійського національного конкурсу "Міс Італія 2019". У попередньому відборі вона виграла титул «Miss Miluna Lombardia»

20-річна українка Ірина Ніколі стала фіналісткою італійського національного конкурсу «Міс Італія 2019».

У попередньому відборі вона виграла титул «Miss Miluna Lombardia», - йдеться у повідомленні спільноти українців у Італії на Facebook Олена Пенк.

Як повідомляє офіційний сайт конкурсу, Ірина народилася в Чернівцях (Україна), а зараз проживає в містечку Алта Валле Інтеві, в провінції Комо (Італія). На даний час вона навчається в університеті в Швейцарії, на факультеті економіки та менеджменту. Протягом 14 років Ірина займалася карате (коричневий пояс), плаванням, лижним спортом, тенісом. З 7 років грає на саксофоні. Знімалася в другорядних ролях в кіно, у фільмі «Murder Mystery».

Українців Італії закликають підтримати Ірину. Для цього необхідно проголосувати за неї, надіславши число 52 на номер, вказаний під час трансляції.

«Фінал конкурсу буде транслюватися в прямому ефірі на каналі RAI UNO 6 вересня 2019 року, в 21.15. Вести конкурс буде відомий італійський актор Флавіо Інсінна. Ірина Ніколі виступатиме під номером 52», - закликає автор публікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: