Як у Пустомитах пройшов фестиваль «Кольорове місто» (фото)

69720228_2591705107515184_1802821413078302720_n

31 серпня в міському парку Пустомит відбувся перший в історії міський фестиваль «Кольорове місто».

Захід реалізований в межах урядової програми «Малі міста – Великі враження» за підтримки Міністерства культури України. Він досягнув своєї головної мети –  показати багатоманіття власної ідентичності іншим містам і селам Львівської області та всій Україні, розкрити таланти молоді та задати тон усіх наступних тем фестивалю.

Ця подія об’єднала та згуртувала мешканців міста та навколишніх населених пунктів, а усі відвідувачі познайомилися з історією Пустомит та отримали незабутні враження.

Фото: Андрій Жидачек

Цьогорічним кольором фестивалю був світло-коричневий, а темою – історія міста. В рамках заходу відбулися виступи колективів в українських традиціях, показ мод етнічного одягу України та презентація нових колекцій, куштування місцевого гречаного пирога, приготовленого за давнім рецептом і навіть церемонія вінчання молодят.

Особлива увага під час фестивалю була приділена благодійній акції по збору коштів на лікування Надії Лутчин та Володимиру Андрієцькому.

Нагадаємо, що фестиваль буде проходити кожного року  на зламі літньої пори та переходу в осінній час, а його головними атрибутами буде тема і колір! Тож організатори чекають відвідувачів вже наступного, 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: