На Львівщині розкрили земельну аферу з підробленими документами

афера

На Бродівщині колишній голова сільради видавав неіснуючі рішення по земельній ділянці.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини разом зі слідчими Бродівського відділення поліції викрили колишнього голову однієї з сільрад Бродівщини. Він видав громадянці неправдиву виписку з рішення виконкому сільської ради про безоплатну передачу їй земельної ділянки площею 0,5168 га.

На підставі цього документу жінка незаконно отримала державний акт на право приватної власності на земельну ділянку, вартість якої майже 65 тисяч грн.

Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення -  службова недбалість. Карається на строк від двох до п'яти років, правом обіймати певні посади чи штрафом до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів, повідомляє головне управління Національної поліції у Львівській області.

Незаконне відчуження двох земельних ділянок площею 0,25 га і 0,3043 га виявили і в Кам’янко-Бузькому районі.  Їх передали також на підставі неправдивої виписки з рішенням сільради. Колишньому голові повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень

За такими ж статтями повідомлено про підозру і секретарці сільради на Пустомитівщині. Вона підробила та видала завідомо неправдиве рішення щодо передачі у приватну власність земельної ділянки  площею 0,248 га для ведення особистого сільського господарства. Збитки громаді становили 91 000 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: