Мерія знає, як спростити життя львів'янам на візочках

візочок

Представники львівської міськради на зустрічі з підприємцями запропонували покращити доступність житла особам, котрі персуваються на візочках.

Представники львівської міськради на зустрічі з підприємцями запропонували покращити доступність житла особам, котрі пересуваються на візочках.

Йдеться про зміну помешкання для таких осіб з високих поверхів на низькі, - пояснюють у прес-службі міськради.

«Ми мали дуже цікаву зустріч з підприємцями, на якій були дівчата, котрі започаткували ательє і влаштували на роботу жінок на візочках, котрі шиють одяг. Виникла гарна ідея, - йдеться у повідомленні.

Часто мешканці на візочках живуть на 7−9 поверсі, їм складно мати можливість для комунікації зі зовнішнім світом. Якщо є ліфт — це добре, але в 5-поверхових будинках ліфти не передбачені. Я пропоную зробити інвентаризацію всіх таких кейсів, де є люди, котрі живуть на високих поверхах і хотіли б змінити помешкання на 1 поверх.

Маючи такий реєстр, будемо долучати забудовників і спільно знаходити компроміс. Люди повинні почувати себе гідно. Нам треба шукати нестандартні варіанти вирішення проблем. Думаю, це буде добра справа, зробити таку інвентаризацію, а потім подивитись, як можна допомогти. Звичайно, має бути згода самих мешканців. Але це не означає, що ми комусь будемо давати якісь більші квартири. Ми можемо бути гарантами якісної співпраці між забудовниками і власниками помешкання, щоб знайти компроміс», — запропонував Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: