Фейсбук запустив власний сервіс для знайомств

dating

Компанія Facebook оголосила про запуск у США власного сервісу для знайомств під назвою «Facebook Dating».

Про це йдеться у блозі компанії.

Додаток доступний тільки для повнолітніх, які завантажили останню версію Facebook. «Кандидатів» вам запропонують, виходячи з ваших уподобань, інтересів та інших речей, які ви робите у Facebook.

Якщо вас хтось цікавить, ви можете коментувати його профіль безпосередньо або натиснути кнопку Подобається, щоб повідомити про це. Спілкуватися з друзями друзів та / або людьми, які не входять у коло ваших друзів.

Окрім США, сервіс Facebook Dating наразі доступний ще в 19 країнах Північної та Південної Америки і Азії. У Європі сервіс запустять до кінця 2020 року.

Користувачам надається можливість інтегрувати свої публікації в Instagram безпосередньо у свій профіль знайомств та можна додавати підписників Instagram у свої списки. До кінця року користувачі зможуть додати «сторіси» Facebook та Instagram також у свій профіль для знайомств.

«Безпека та конфіденційність - на першому плані у цьому продукті. Ми працювали з експертами в цих областях, щоб створити захист у Facebook Dating from the start, включаючи можливість повідомляти і блокувати будь-кого; забороняти  надсилати фотографії, посилання чи відео у повідомленнях; та надаючи простий доступ до порад з безпеки», - запевнили у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: