Львів святкуватиме день Китаю

китай

У Львові в понеділок святкуватимуть день Китаю. Урочисті заходи відбудуться з нагоди 70-річчя створення Китайської Народної Республіки.

На святкуванні буде присутній Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні Ду Вей. Проводять День Китаю Посольство КНР в Україні спільно з Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою, йдеться на сайті ЛМР.

Серед заходів буде репрезентована фотовиставка у Палаці Потоцьких. Більше, ніж 130 живих та яскравих фотографій продемонструють історичні події та досягнення 70-річного періоду від утворення Нового Китаю. Також відбудеться бізнес-форум для офіційних представників Китаю.

На завершення святкування гала-концерт у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

У програмі концерту:

1. Романс «Я люблю тебе, Китай!» та Романс «Я і моя Батьківщина» — класичні музичні твори

2. Народні пісні Китаю: «Ніч у степу» та «Дарую тобі» — у виконанні Вей Цзіньдуна — відомого тенора, артиста найвищої категорії державного рівня Китаю

3. «На коні» та «Гребінь гори Маньдеерва» — виконавиця Мен Ґень

4. Монгольські народні пісні — «Велика рівнина Хулун-Буіра» та «Монголи» у виконанні Менхеуліцзі

5. Відома виконавиця — ліричне сопрано І Ліґа — є представницею національної меншини Китаю «сібо». Вона виконає Романс Оксани «Місяцю ясний» з опери «Запорожець за Дунаєм» С. Гулака-Артемовського та Арію Чіо-Чіо-сан «Un bel di, vedremo» з опери «Мадам Баттерфляй» Д. Пуччіні

6. Мирослав Скорик. «Карпатська рапсодія» для скрипки з оркестром у виконанні Камерного оркестру «Академія» ЛНМА ім. М. Лисенка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: