Що дивитися цієї осені. Кращі серіали вересня

MV5BMTkyZjJlYWEtZjAxMi00M2VmLWE0MzUtMjkzZjk1NjJkZDg1XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Історія про формування колективу Wu-Tang Clan, міні-серіал, заснований на реальних подіях про клерка, що працював на службу в «Моссад» а також французька хоро-історія — в кращих серіалах вересня.

Wu-Tang: An American Saga/Wu-Tang: Американська сага

На Hulu прем'єра серіалу Wu-Tang: An American Saga («Wu-Tang: Американська сага»), який розповість історію формування легендарного музичного колективу Wu-Tang Clan.

Авторами сценарію виступили Алекс Тсе («Хранителі») і один із засновників групи Роберт Діггз, відомий під псевдонімом RZA. В основу сюжету лягли книги Діггз The Wu-Tang Manual і The Tao of Wu.

https://www.youtube.com/watch?v=w37TQZwnjXY

The Spy/Шпигун

The Spy («Шпигун») — шестисерійний міні-серіал від Netflix, заснований на реальних подіях. У центрі сюжету — Елі Коен (Саша Барон Коен), клерк, що працював на службу в «Моссад» в 1960-х. Його робота під прикриттям в колах, близьких до уряду Сирії, змінила хід історії Ізраїлю.

The I-Land/Я-Земля

Далі на Netflix прем'єра драми The I-Land («Я-Земля»), що розповідає про групу людей, які раптово опинилася на невідомому острові. Вони абсолютно нічого не пам'ятають: хто вони такі та як потрапили на острів. У спробі знайти спосіб повернутися додому, герої виявляють що світ не такий, яким здається.

https://www.youtube.com/watch?v=GxpwiwOdMHk

Marianne/Маріанна

У французькій новинці від Netflix Marianne («Маріанна») головна героїня — молода письменниця, життя якої в дитинстві отруювала злісна відьма, але згодом надихнула її на написання популярних хоррор-книг. Коли письменниця повертається в своє рідне місто, вона дізнається, що злий дух, Маріанна, живий і тероризує всіх жителів.

Unbelievable/Неймовірна

У центрі сюжету наступної новинки від Neflix Unbelievable («Неймовірна») — дівчина-підліток (Кейтлін Девер), чия заява про зґвалтування визнана помилковою. За справу беруться два детектива (Тоні Коллетт, Меррітт Уівер), які з цим не згодні, підозрюючи, що мова може йти про серійного ґвалтівника.

В основу серіалу лягла стаття An Unbelievable Story of Rape, що отримала Пулітцерівську премію, а також подкаст Anatomy of Doubt. За сценарій відповідає Сюзанна Грант, яка виступила і режисером спільно з Лізою Холоденко.

Criminal/Злочинець

Невеликий експеримент від Netflix — новинка Criminal («Злочинець») змінює типовий концепт поліцейської драми. Кожен епізод — це допит між слідчим і підозрюваним злочинцем. 12-ти серійний сезон розділений на 4 частини, дія кожної з яких відбувається в різних країнах: Великобританія, Франція, Іспанія і Німеччина (і на різних мовах відповідно).

За британський каст відповідають Девід Теннант, Хейлі Етвелл і Ніколас Піннок, в той час як французька та німецька частини можуть зацікавити глядача постановниками Фредеріком МЕРМ та Олівером Хіршбігель.

Evil/Зло

Новинка від CBS — Evil («Зло»). Скептично налаштований клінічний психолог приєднується до священика і його партнера для розслідування демонічної одержимості злочинця, щоб дізнатися, чи існує наукове пояснення поведінки вбивці або ж він дійсно потрапив під владу інших сил.

The Politician/Політик

Під завісу вересня — прем'єра першого проекту Райана Мерфі для Netflix The Politician («Політик»), який розповідає про багатого каліфорнійського студента. Він з семи років мріє стати президентом США, але почати свій шлях на вершину політичного Олімпу йому належить з самих низів адміністративної кар'єри.

https://www.youtube.com/watch?v=6-kdBlzCG7w

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: