В Україні запустили сайт, присвячений захисту прав секс-працівників

630_360_1538413350-491

В Україні офіційно запустили інтернет-портал, присвячений темі декриміналізації секс-праці.

Портал БО «Легалайф-Україна» офіційно презентували під час круглого столу "Захист прав секс-працівників: витоки, проблеми та способи вирішення" у Києві, повідомляє Укрінформ.

«Нашим завданням було створити такий інформаційний ресурс, де будь-яка людина могла б знайти всю ту інформацію, яка йому чи їй потрібна. Наш портал представлений трьома мовами — українською, російською та англійською», - зазначила представниця БО «Легалайф-Україна» Наталія Дорофєєва.

Вона зазначила, що на сайті можна знайти відомості про світовий досвід щодо декриміналізації секс-праці, різні національні моделі декриміналізації, ознайомитись із дослідженнями в цій темі, а також отримати роз'яснення щодо коректної в цьому питанні термінології.

Круглий стіл «Захист прав секс-працівників: витоки, проблеми та способи вирішення» проведено БО «Легалайф-Україна» спільно з Українською Гельсінською спілкою з прав людини при підтримці МФ «Відродження» за програмою Громадське здоров'я, AIDSFONDS за проєктами BTG & PITCH, а також в рамках програми «Dialogue and Dissent» Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: