Литва — Україна: анонс та прогноз матчу

вільнюс-1111-min

Після перемог у Львові над збірними Сербії та Люксембургу сьогодні Україна на виїзді протистоятиме збірній Литви, яка перебуває на останньому місці в нашій групі В. 

Після перемог у Львові над збірними Сербії та Люксембургу сьогодні Україна на виїзді протистоятиме збірній Литви, яка перебуває на останньому місці в нашій групі В.

Цієї суботи збірна України може ще на один крок наблизитися до Євро-2020. За спиною у команди Андрія Шевченка половина матчів групового турніру кваліфікації і рівні шанси з Португалією потрапити на чемпіонат Європи. Правда, у діючих чемпіонів є ще цілих два матчі у запасі.

Нинішній суперник збірної України - команда Литви. Для нас це особливий опонент. Саме його українці обіграли першим в історії нашої національної команди. Це сталося у травні 1993 року у Вільнюсі, де пройде і найближчий матч.

Турнірна таблиця

Команда І В Н П М О
1. Україна 4 3 1 0 8—1 10
2. Люксембург 4 1 1 2 4—5 4
3. Сербія 3 1 1 1 5—7 4
4. Португалія 2 0 2 0 1—1 2
5. Литва 3 0 1 2 3—7 1

 

Де дивитися матч

Поєдинок Литва - Україна пройде у Вільнюсі на 5-тисячному стадіоні ЛФФ, обладнаному полем зі штучним покриттям. У прямому ефірі зустріч, яка розпочнеться о 19.00, покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1».

Заяви головних тренерів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко нагадав про завдання виходу до фінальної частини Євро-2020.

«Готуємося до серйозного матчу і опору. Поважаємо всі команди. У нас є мета, і завтрашня гра - один з етапів. Розуміємо, що для України перемога завтра важливіше. Перед нами стоїть завдання виграти. З приводу "тягаря лідера" скажу, що перед початком відбіркового циклу була поставлена ​​задача потрапити до фінальної стадії. Моя роль полягає в тому, щоб підготувати команду, яка покаже не лише результат, але і якісний футбол», - сказавШевченко.

Головний тренер нашого суперника Вальдас Урбонас заявив, що «очікує важливого поєдинку з командою, яка добре організована й діє на результат, — заявив Урбонас. — Розумію, що нам доведеться здебільшого захищатися. Але ми готові. Ми маємо бути сконцентрованими на нашій грі й виконати план. У нас є амбіції, тож не виключаю, що Литві вдасться перемогти Україну».

Орієнтовні склади

Литва: Зубас – Баравікас, Клімавічюс, Паліоніс, Вайткунас – Слівка, Воробйовас – Петравічюс, Голубіцкас, Казлаускас – Черних

Україна: Пятов – Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Миколенко – Маліновський, Степаненко – Ярмоленко, Зінченко, Циганков – Ярумчук

Прогноз букмекерів

Букмекери в цьому протистоянні вважають беззаперечними фаворитами подепечних Андрія Шевченка.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу збірної України приймає ставки з коефіцієнтом 1,25, на нічию - 5,25, на виграш литовців - 15,00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: