У Львові прикордонники з усієї України змагаються за футбольний трофей

70277104_1664640737000492_3212031437372915712_o
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

У місті Лева розпочався другий футбольний турнір на Кубок пам’яті генерала армії Валерія Губенка між збірними командами прикордонників.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Вчора, 6 вересня, на футбольному полі СК «СКІФ» відбулось урочисте відкриття змагання, яке вже вдруге відбувається у Львові. Цього року у турнірі бере участь п’ять збірних регіональних управлінь та команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Напередодні відбулось жеребкування на якому стали відомі суперники групового етапу. Вже сьогодні у першому поєдинку турніру на футбольному полі зустрілися команди Західного регіонального управління та Національної академії Держприкордонслужби.

Матч уже з перших хвилин розпочався запеклою боротьбою за володіння м'ячем на полі. Перший тайм завершився тільки одним реалізованим моментом, коли на 13 хвилині поєдинку прикордонники західного кордону зуміли відкрити рахунок. Ще два голи у свої ворота команда Національної академії пропустила у другому таймі. Тож збірна Західного управління з переконливим результатом 3:0 перемогла команду Національної академії Держприкордонслужби.

Варто додати, що футбольний турнір на Кубок пам’яті генерала армії України Валерія Губенка започаткували торік. А на даний момент володарем цього трофею є збірна футбольна команда Західного регіонального управління, яка минулого року у фіналі зуміла здолати команду Східного управління.

Переможець і володар другого Кубку пам’яті Валерія Губенка визначиться вже цієї неділі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: