Злочинці, які минулого тижня втекли з в'язниці, не були під наглядом

злочинці

Небезпечні засуджені втекли через порушенння інструкції вимог з нагляду за злочинцями.

Небезпечні засуджені втекли через порушення інструкції вимог з нагляду за злочинцями.
Золочівська місцева прокуратура, спільно із колегами з області, провели перевірку «Миколаївської виправної колонії №50» із якої нещодавно втекли двоє засуджених: 20-річний киянин та 26-річний мешканець Житомирщини. Про це повідомляє головне управління прокуратури у Львівській області.

Злочинці відбували покарання у дільниці соціальної реабілітації держустанови та виконували роботи на цьому об’єкті.

В ході перевірки виявилось, що грубо порушувались вимоги Кримінально-виконавчого кодексу України та інших нормативно-правових актів. Однією із причин втечі засуджених стали грубі порушення вимог Інструкції з організації нагляду за засудженими при складанні плану нагляду за засудженими дільниці соціальної реабілітації ДУ «Миколаївська виправна колонія №50» на короткочасному виробничому об’єкті та залишення засуджених без нагляду на час, достатній для втечі. Водночас, зафіксований факт зволікання із повідомлення про цей інцидент. Подія трапилась близько 14:00 год, а повідомлення надійшло до чергової частини Миколаївського відділення поліції лише о 17:46 год, а це  значно ускладнило пошуки.

З’ясувалось, що в установі виконання покарання продовжують грубо порушувались вимоги Кримінально-виконавчого кодексу України та інших нормативно-правових актів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: