Водія шкільного автобуса, який грубо порушив ПДР на залізничному переїзді, оштрафували (відео)

445ed282-c627-4083-b7c8-89d7890dfb64

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху отримавши усі докази порушення правил дорожнього руху на залізничному переїзді водієм шкільного автобуса, приїхали до нього на роботу.

Як повідомляють у Патрульній поліції, на водія склали протокол за ч.3 ст. 123 КУпАП (Порушення правил руху через залізничні переїзди вчинене під час надання послуг з перевезення пасажирів) та скерували матеріали до суду. За дане правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 3 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого. Чоловікові видали тимчасовий дозвіл на керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що вчора у соціальній мережі з’явилося відео, на якому водій шкільного автобуса, на залізничному переїзді, вирішив не чекати, допоки проїде потяг, виїхав на смугу зустрічного руху, та почав переїжджати. Він вже перетнув стоп-лінію. Це побачили водії та почали подавати звукові сигнали, адже потяг вже от-от був на переїзді. Водій автобуса в останній момент все ж зупинився та дочекався, допоки потяг проїде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: