Дипломат Кулеба прояснив відносини України і НАТО

нато1

Новопризначений віцепрем‘єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба відвідав НАТО та прояснив стосунки України з організацією.

За словами дипломата, євроатлантичний курс України залишається незмінним. Дмитро Кулеба спростував чутки у ЗМІ щодо заяв протилежного змісту.

Про це він написав у дописі на сторінці у Фейсбук:

«Приїжджаєш до Києва і дізнаєшся, що ти заявив, що Україна більше не буде прагнути в НАТО, що ти зрадник і навіть кажуть, що вже з трибуни Верховної Ради мене розкритикували», -йдеться у дописі.

Дмитро Кулеба також заявив, що йому вдалося домовитися про активізацію роботи основної спільної Робочої групи Україна-НАТО щодо військової реформи, продовження підтримки Альянсом стажування українських моряків на кораблях країн НАТО і спільної військової підготовки в цілому та інші пункти поглиблення співпраці між Україною та організацією.

Довідка. Дмитро Кулеба призначений віце-прем'єр-міністром з європейської та євроатлантичної інтеграції України в уряді ІХ - го скликання. Постійний представник України при Раді Європи.

Пріоритетами на цій посаді стали захист прав людини в окупованому Росією Криму, залучення Ради Європи до реалізації реформ в Україні та протидія безумовному поверненню російської делегації до Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Також посилив культурну присутність України у Страсбурзі.

1 березня 2019 року у Мистецькому Арсеналі презентував свою книгу «Війна за реальність: як перемагати у світі фейків, правд і спільнот», де поділився думками про те як тримати інформаційну оборону та перемагати у комунікативній війні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: