Стадіон «Торпедо» буде збережено, кажуть у мерії

стадіон

Стадіон «Торпедо» потрібно викупити, аби він і надалі залишався спортивним об’єктом. Однак мерія ще веде переговори з ПАТ АКБ «Львів» стосовно ціни

, - повідомляє Львівська міська рада.

«Стадіон однозначно залишиться стадіоном. Тут ми хочемо розвивати легкоатлетичну інфраструктуру: бігові доріжки, сектор для штовхання ядра тощо. Ціна становить 7,5 млн. грн - це надзвичайно багато», - зауважив начальник управління молоді і спорту ЛМР Антон Нікулін.

«Ми готові викупити цей стадіон. Мерія проводила зустріч з представниками банку, але вони залишаються на сумі 7,5 млн грн. Чому місто має викуповувати і так міське майно за такі великі кошти? Ми будемо й надалі вести перемовини з банком, щоб дійти згоди і знизити ціну», - зазначив він.

Гарантують, цей об’єкт  залишиться спортивним.

Нагадаємо, під час сесії Львівської міської ради 11 березня прийнято ухвалу про викуп у ПАТ АКБ «Львів» стадіону «Торпедо» та будівель, які є на його території, що на вул. Золотій, 40-А.

Після проведення експертної оцінки на засіданні сесії Львівської міської ради, яке відбулося 1 серпня, було виділено кошти в сумі 5 млн 147 тис. грн на викуп стадіону «Торпедо» у ПАТ АКБ «Львів» для суспільних потреб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: