На львівському вокзалі відкриють пункт митного контролю

вокзал

У Львові на головному залізничному вокзалі збираються встановити міжнародний пункт митного контролю. Про повідомляють у Міністерстві інфраструктури України.

«10 вересня 2019 року комісією за участі представників Міністерства інфраструктури, Державної фіскальної служби, Адміністрації Держприкордонслужби, Львівської ОДА та АТ «Укрзалізниця» було проведено перевірку готовності відкриття пункту контролю через державний кордон на території залізничного вокзалу станції Львів», - повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

У результаті перевірки, комісія вирішила ініціювати перед Кабінетом Міністрів України можливість відкриття міжнародного пункту контролю на території залізничного вокзалу у Львові.

За словами Юрія Лавренюка, відкриття пункту контролю через державний кордон на території залізничного вокзалу Львова дозволить врегулювати організацію та здійснення на постійній основі прикордонного та митного заходів, що створить передумови для впровадження додаткових поїздів в напрямку ЄС  і зростання пасажиропотоку між Україною та країнами-членами ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: