Нардепи-кнопкодави віддадуть свою зарплату за вересень на благочинність

кнопкодави

Сергій Литвиненко та Олена Копанчук, нардепи від «Слуги народу» попросили вибачення на ранковому засіданні парламенту за те що кнопкодавили. Вони передадуть свої зарплати за вересень на благочинність.

Сергій Литвиненко та Олена Копанчук, нардепи від «Слуги народу» попросили вибачення на ранковому засіданні парламенту за те, що кнопкодавили. Вони передадуть свої зарплати за вересень на благочинність.

«Я хочу вибачитися за те, що вийшло.  У моїх діях не було ніякого злого умислу. Це все було в турбо-режимі. Виходило помилково, тому що я переживав, щоб ми проголосували за закони. Мою місячну зарплату готовий передати благодійним фондам за цю помилку», – сказав нардеп.

Олена Копанчук теж вибачилася і підтвердила, що теж передасть свою зарплату у благодійні фонди.

«Для мене було важливо, щоб законопроєкт був проголосований, хоча це не є випраданням. І я це розумію. Для мене це буде важливим уроком на все життя. Я приєднуюся до позиції – віддати зарплату на благодійний фонд. Думаю, що це стане посилом, не вчиняти неособисте голосування», – сказала Копанчук.

Нагадаємо, що члени партії «Слуга народу» перед виборами підписували Меморандум про відповідальність, в якому зобов'язувалися скласти мандат у випадку певних порушень, в тому числі кнопкодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: