Скільки податків сплатили мешканці Львівщини у 2019 році

податки

Надходження від сплати податку на нерухомість з фізичних осіб на Львівщині вже перевищили надходження за 2018 рік.

До місцевих бюджетів Львівської області надійшло 75,7 мільйонів гривень податку на нерухоме майно. Це на 2,5  мільйона гривень більше, ніж в цілому за 2018 рік, - йдеться у повідомленні управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Львівській області.

Також податківці нагадують: слід зазначити, що платникам податків, які володіють нежитловою нерухомістю та на сьогодні не отримали повідомлення - рішення про сплату податку, необхідно звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем проживання (реєстрації) для проведення звірки даних щодо: об’єктів нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток, розміру загальної площі об’єктів нежитлової нерухомості, розміру ставки податку, нарахованої суми податку.

В територіальних податкових органах Головного управління ДПС у Львівській області працюють центри обслуговування платників податків, зокрема у м. Львові за адресою вул. Стрийська, 35 (вікна № 2-8), де можна отримати консультацію щодо податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з фізичних осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: