Суддю зі Львівщини покарають за незаконне рішення

земельна ділянка

Прокуратура Львівської області визначила незаконною ухвалу Трускавецького міського суду. В ухвалі затверджено права третіх осіб на нерухомість попри те, що на вказані об'єкти накладено арешт.

Рішення стосується нежитлової будівлі та земельної ділянки у Трускавці і низки нежитлових будівель у Львові. Трускавецький суд визнав на ці об'єкти право власності.

«Зокрема, йдеться про нежитлову будівлю площею 451,2 кв.м. на вул.Шевченка, 30 та земельну ділянку площею 0,009 га на вул.Шевченка, 30 у Трускавці, а також нежитлову будівлю загальною площею 644,5 кв.м. на вул.М.Коперника, 18«а», нежитлове приміщення квартири №4 загальною площею 195,9 кв.м. на вул.М.Левицького, 6, будівлю гаражу загальною площею 78,2 кв.м. на вул.Зеленій, 238е, садовий будинок №6 загальною площею 30,3 кв.м. в кооперативному садівничому товаристві «Світанок» на вул.Симоненка, приміщення для зберігання автотранспорту №20 загальною площею 17,8 кв.м. в підземній автостоянці на вул.3убрівська, 32, нежитлові будівлі та споруди загальною площею 2715 кв.м. на вул.П.Мирного, 24, земельну ділянку площею 0,0220 га на вул.Симоненка у м.Львові», - повідомляє прес-центру ГУ Прокуратури Львівської області.

Попри те, що на вказані об’єкти Залізничний районний суд м.Львова наклав арешт, Трускавецький міський суд все ж визнав за третіми особами право власності на них.

2 вересня Львівський апеляційний суд погодився із аргументами апеляційної скарги прокурора скасував ухвалу Трускавецького міського суду, а справу скерував на новий розгляд.

Крім цього, до Вищої ради правосуддя прокуратура подала скаргу щодо дисциплінарного проступку судді Трускавецького суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: