Новонароджені отримають більше подарунків

пакунок малюка

Наповнення пакунку маляти збільшилось на 40 позицій. Від початку проекту у бебі-боксі для новонароджених було 30 найменувань товару. Зараз перелік зріс в понад два рази і  вже налічує 70 найменувань дитячих речей.

Наповнення пакунку маляти збільшилось на 40 позицій. Від початку проекту у бебі-боксі для новонароджених було 30 найменувань товару. Зараз перелік зріс в понад два рази і  вже налічує 70 найменувань дитячих речей, йдеться на Facebook сторінці Мінсоцполітики.

Серед товарів є одяг (сорочечки, беретик, царапки, слинявчик, комбінезон-трансформер демісезонний); предмети вжитку  (півковдра, розвиваючі іграшки для стимулювання зорових, слухових, тактильних відчуттів та рухових навичок, м’яка книга з високою контрастністю зображень, багатофункціональний розвиваючий килимок); засоби гігієни для новонародженого (крем під підгузок, ватні гігієнічні палички, мило для прання дитячих речей, гребінець для волосся, губка для купання); засоби гігієни для мами (прокладки гігієнічні та післяпологові).

До речі, з 1 вересня 2018 року (коли був запроваджений цей проект) «пакунок малюка» отримали вже 289 454 дитини, 196 417 із них - отримали свій бейбі-бокс цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: