Стали відомі деталі отруєння дітей у школі на Закарпатті

отруєння2

Сьогодні семеро учнів школи №10 Мукачева на Закарпатті потрапили з уроків до лікарні з отруєнням невідомою речовиною. Інцидент трапився на перерві.

За попередньою інформацією поліції, діти отруїлися газом із балончика. Про це повідомила речниця Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Наталія Машіко, повідомляє Укрінформ.
«Сьогодні семеро учнів ЗОШ №10 в Мукачеві потрапили з уроків до лікарні з отруєнням невідомою речовиною різних ступенів важкості. Це були учні 5-го та 6-го класу. Інцидент трапився на перерві. За попередньою інформацією, діти отруїлися газом із балончика» - повідомила речниця.

Зі слів Машіко, за свідченнями, які надали поліції в школі, діти відчули різкий запах, після чого їм стало зле.

«Наразі поліція перевіряє цю інформацію, а також з'ясовує, хто розпилив газ у школі», - додала речниця Мукачівського відділу поліції.

Нагадаємо, сьогодні до Закарпатської дитячої обласної лікарні поступило семеро учнів школи №10 міста Мукачево з отруєнням невідомою речовиною. Троє з них - у важкому стані, поступили із втратою свідомості, судомами. Наразі усі діти у свідомості, їх стан стабільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: