На Львівщині затримали водіїв, у котрих раніше через суд відібрали водійські посвідчення

ддддддддддддд
Фото: патрульна поліція

«Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років»

Відповідальність за цією статтею загрожує двом водіям, яких суди позбавили прав за керування в нетверезому стані, а вони проігнорували це і продовжують їздити, повідомляють у патрульній поліції.

Одного з таких порушників зупинили вчора на автодорозі Львів-Шегині за те, що водій був не пристебнутий паском безпеки. Посвідчення водія у 25-річного керманича автомобіля Mercedes-Benz не було. Як виявилося він позбавлений прав ще 4 лютого 2019 року терміном на один рік Городоцьким районним судом за їзду в нетверезому стані. Оскільки в таких ліях вбачається ознаки складу злочину передбачених у раніше згаданій статті, патрульні після винесення постанов за пасок безпеки та відсутність страхівки, переди справу слідчим Пустомитівського відділу поліції.

Ще одного порушника зупинили сьогодні на трасі Львів-Краковець за перевищення швидкості. Як виявилося і 30-річний водій автомобіля Mercedes-Benz позбавлений Яворівським районним судом 29 вересня 2017 року посвідчення водія на три роки за керування напідпитку. Після винесення об’єднаної постанови за низку порушень, водія передали слідчим Яворівського відділку поліції, адже в діях громадянина були ознаки складу злочину передбаченого ч.1 ст.382 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: