Львівське ДБР упіймало поліцейських-хабарників

хабарники

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань  у Львові завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо начальника та заступника начальника слідчого відділення одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Львові завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо начальника та заступника начальника слідчого відділення одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області. Їх підозрювали  в одержанні неправомірної вигоди, йдеться на сайті ДБР.

Досудове розслідування встановило, що за 5 тисяч доларів США поліцейські обіцяли громадянину не притягувати до кримінальної відповідальності його сина – не вручати йому повідомлення про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, якого той насправді не вчиняв.

У разі доведення вини, правоохоронцям загрожує покарання від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: