У Львові відбудеться збір підписів за продовження автобусного маршруту №52

IMG_1207

У вівторок, 17 вересня, о 7:30-8:30 на вул. Підголоско на кінцевій зупинці автобусного маршруту №37 (біля гуртожитків Української академії друкарства) відбудеться збір підписів щодо продовження автобусного маршруту №52.

Як інформує громадська організація «За Якісний Транспорт», ці зміни покликані на забезпечення базовою інфраструктурою (громадським транспортом) жителів новозбудованих житлових будинків, що в свою чергу покликано на зменшення навантаження на дорожню інфраструктуру приватним транспортом.

Також ці зміни мають на меті забезпечити ВНЗ, який знаходить на вул. Підголоско, стабільним громадським транспортом, який може перевозити маломобільні групи населення.

«Тому керуючись пунктом №20 (про внесення змін в автобусний маршрут) постанови №176 від 18 лютого 1997 року «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» просимо Вас ініціювати зміни автобусного маршруту загального користування:

  • № 52 АС «Західна» - вул. Варшавська із продовженням до вул. Підголоско, як зазначено в додатку №1;
  • № 7 вул. Чигиринська - вул. М. Скрипника із закорочення вищезазначеного автобусного маршруту на проспекті Чорновола-Варшавська із влаштування кінцевої на вул. Варшавській, як зазначено в додатку 1», - йдеться в дописі «За Якісний Транспорт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: