У Львові відкриють клуб із кімнатою для дітей з аутизмом

клуб

Сьогодні, 16 вересня відбудеться відкриття оновленого дитячого клубу «Колібрі», який розташований на вул. Пасічній, 64. Нещодавно там завершили ремонтні роботи. Клуб унікальним тим, що у ньому функціонуватиме спеціально обладнана кімната для занять дітей з аутизмом.

Сьогодні, 16 вересня відбудеться відкриття оновленого дитячого клубу «Колібрі», що на вул. Пасічній. Нещодавно там завершили ремонтні роботи. Клуб унікальним тим, що у ньому функціонуватиме спеціально обладнана кімната для занять дітей з аутизмом, йдеться на сайті Львівської міської ради.

У клубі діятимуть гуртки хенд-мейду, студія образотворчого мистецтва та ліпки глини, студія сучасного танцю та фотогурток. Також буде клас вивчення англійської мови.
У дитячому клубі «Колібрі» буде працювати близько 6 педагогів та займатиметься орієнтовно 200 дітей, віком від 4 до 18 років.

Загальна площа приміщення клубу «Колібрі» — 127 кв м. З міського бюджету на проведення капітального ремонту було виділено понад 1,4 млн грн і ще близько 150 тис. грн — на придбання меблів та інвентаря.

Усі заняття в дитячому клубі є безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: