Як водіям Львівщини уберегти свої автівки від викрадень, - поліція

угон11

В ГУ Поліції Львівської області розповідають: самі користуються системою відслідковування місце знаходження службових автівок та іншим водіям радять.

«Зараз в країні гостро стоїть проблема незаконних заволодінь транспортних засобів. Щоб вберегти машину від злочинців, власники вдаються до багатьох засобів – від простих «секреток» до встановлення найсучасніших сигналізацій.

Управління поліції охорони у Львівській області використовує найсучаснішу техніку та системи стеження», - йдеться в дописі речниці ГУ Нацполіції Львівської області Світлани Добровольської на Facebook.

Система передбачає моніторинг транспорту з використанням технологій супутникового та мобільного зв'язку. Його можливо використовувати як на власному транспорті, так і на автівках компанії, що дає можливість стежити не тільки за пересуванням, але і за витратами пального, його зливом, пробігом.

Водії Львівщини вже користуються такими послугами поліції охорони. Система використовує Інтернет-мережу, доступ до інформації про об'єкт можна отримати з будь-якої точки світу, 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: