Мовою цифр 26 BookForum — це 5 днів, понад 800 подій, 30 тематичних напрямків, 40 локацій у середмісті, учасники з 30 країн і більш як 2000 книжкових новинок.

Програма 26 BookForum містить понад 800 подій. Це дискусії і перформанси, лекції і воркшопи, презентації книжок та автограф-сесії, концерти і кінопокази, публічні інтерв’ю, виставки, сценічні читання і ще безліч інтерактивів. Усі поділяються на 30 тематичних кластерів і спецпроектів. Фокусна тема «Відшукування причетного» включає 8 подій. Куди піти у різні дні 26 BookForum, де зустріти улюблених письменників і які дискусії і майстер-класи відвідати, обирай з програми 26 BookForum на сайті.

Зустрічі з почесними гостями

Почесними гостями 26 BookForum стануть індійська екофеміністська письменниця, Лауреатка Букерівської премії Арундаті Рой, сучасний азербайджанський письменник та журналіст Ельчін Сафарлі та вірменська письменниця у жанрі магічного реалізму та фентезі Мар’ям Петросян.

Зустріч з Арундаті Рой та презентація українського перекладу її роману «Міністерство граничного щастя» відбудеться у п’ятницю, 20 вересня, у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Зустрітися із Ельчіном Сафарлі та підписати його книжки «Дім, у якому жевріє світло» і «Якби ти знав» можна буде у п’ятницю, 20 вересня, у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Зустріч з письменницею Маріам Петросян відбуватиметься у межах презентації українського перекладу роману «Дім, в якому…» у суботу, 21 вересня у кінотеатрі «Коперник».

Познайомся з Олегом Сенцовим

Олег Сенцов їде на 26 BookForum. У неділю, 22 вересня, о 13:00 у Львівській національній філармонії (вул.Чайковського, 7) колишній політв’язень презентує книгу «Маркетер». Вхід вільний для усіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: