Управління Служби безпеки закликає бути пильними у дні «BookForum»

сбу

У зв'язку з Форумом видавців, який розпочнеться сьогодні ввечері урочистою частиною, працівники Служби безпеки України у Львівській області звертаються до львів'ян та гостей міста бути пильними і дотримуватись заходів безпеки.

У зв'язку з Форумом видавців, який розпочнеться сьогодні ввечері урочистою частиною, працівники Управління Служби безпеки України у Львівській області звертаються до львів'ян та гостей міста бути пильними і дотримуватись заходів безпеки, йдеться на сторінці Facebook Управління Служби безпеки України у Львівській області.

«З 18 до 22 вересня у Львові проводитиметься Головний книжковий фестиваль країни – «BookForum». У межах організації та проведення літературної події у багатьох локаціях міста відбуватимуться громадсько-масові заходи. У зв’язку з цим Управління Служби безпеки України у Львівській області закликає громадян бути пильними та дотримуватися заходів безпеки.

У разі виявлення засобів ураження або схожих на них предметів, отримання інформації про підготовку до вчинення провокацій і перебування в регіоні підозрілих осіб невідкладно повідомляйте за номером телефону «гарячої лінії» Управління СБУ у Львівській області (032) 261 61 43 або на email: [email protected]
Отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.»

Також у відомстві нагадують, що ст. 259 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на термін від 2 до 6 років за завідома неправдиві повідомлення із погрозами терористичного характеру. За повторний дзвінок зловмисника може бути засуджено на строк від 4 до 8 років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: