Арахамія пояснив, чому нардепи не підтримали дозвіл на «прослушку» для НАБу та ДБР

арахамія

За словами лідера фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, деякі політичні сили навмисно дезінформували деяких депутатів щодо законопроекту.

За словами лідера фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, деякі політичні сили навмисно дезінформули нардепів щодо законопроекту.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прокоментував непідтримку Верховною Радою законопроекту про надання дозволу на прослуховування Національному антикорупційному бюро і Державному бюро розслідувань.

Він сказав, що деякі політичні сили навмисно дезінформували багатьох депутатів. Про це повідомляє інформаційна агенція «УНІАН».

«Там було непорозуміння. Деякі політичні сили навмисно внесли смуту, дезінформували багато депутатів. Тому що це стосувалося особисто їх», - зазначив лідер фракції. На запитання, чи є в «Слузі народу» противники цього законопроекту, він запевнив, що немає. «Були люди, які були дезінформовані. Вони зараз проінформовані. Кажуть: ми вибачаємося, що так трапилося», - повідомив Арахамія.

Крім того, на уточнення, яка норма у законопроекті викликала суперечки, депутат повідомив, що це норма, яка стосується депутатів. «Те, що правоохоронні органи можуть відкривати карні справи, якщо вони є, і прослуховувати депутатів. А чому ні? Чому вас можна прослуховувати, а мене не можна? Тоді це є депутатська недоторканність, просто вона повертається. Але для чого тоді ви казали на всі камери два тижні тому, що ви скасували щось?», - пояснив Арахамія .

Також він висловив переконання, що фракція «Слуга народу» самостійно зможе ухвалити даний закон, навіть якщо всі будуть проти нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: