Львівський шумахер, що знімав свої витівки на відео, опиниться на лаві підсудних (фото)

заарешт

Як з'ясували львівські патрульні, кермував автівкою неповнолітній товариш автора відео.

Світлини та відео події були опубліковані у соцмережі Інстаграм. Про це повідомляє відділ комунікації Патрульної поліції Львівської області.

Як з'ясували правоохоронці, автомобіль з відео вже зупиняли поліцейські у ніч вчинення злочинів. Екіпаж патрульних виніс постанову за проїзд автівки на червоне світло.

«22-річного чоловіка викликали в управління патрульної поліції для надання пояснень щодо решти правопорушень, які були зафіксовані на відео, вже після зупинки інспекторами.

Вчора, 19 вересня, в управління патрульної поліції прибув автор відео та повідомив, що насправді він не перебував за кермом даного автомобіля та не вчиняв правопорушень. Як доказ чоловік надав відеозапис, який підтвердив, що після того, як екіпаж патрульних зупинив їхній транспортний засіб, він швидко помінявся місцями з водієм. Громадянин повідомив, що зробив це, щоб допомогти своєму другові, оскільки він неповнолітній та не має ще посвідчення водія. 17-річний водій, також прибув в управління патрульної поліції», - йдеться у повідомленні патрульних.

Правоохоронці склали шість протоколів на водія автівки: за рух по тротуару, за проїзд на забороняючий сигнал світлофора, за рух по смузі для маршрутних транспортних засобів та три протоколи за здійснення цих правопорушень водієм, який не має права керувати транспортними засобами. Всі матеріали справи направлять в суд, який буде вирішувати подальшу долю особи.

«Патрульна поліція Львівської області засуджує поведінку як водія, який вчиняв дані правопорушення, так і пасажирів даного автомобіля, які не зупинили свого товариша та допустили його до керування та злісного порушення правил», - також йдеться у повідомленні патрульних.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: